BURSA / KESTEL - Kestel Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

2024 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİ ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

KESTEL BİLİM SANAT MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ VELİLERİNE

Değerli velilerimiz 2. Dönem veli toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde Uludağ İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda 22 Şubat Perşembe günü saat:19.00'da yapılacaktır.

Katılım sağlamanız önem arz etmektedir.

Yüksel ÇEVİK

Merkez Müdürü

Değerli velilerimiz

2.Dönem öğretmenlerimizin veli görüşme saatleri aşağıdaki gibidirler. Bu saatlerde istediğiniz branştaki öğretmenlerimiz le görüşebilirsiniz

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmenimiz için ise önceden öğretmenimiz le telefon ya da SMS ile iletişime geçip randevu almanız gerekmektedir.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Okul Veli Toplantısını yapmak üzere 19/03/2024  Salı günü saat 17.00’de Merkezimiz veliler ile Merkez personeli aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesi üzere toplantı yapılacaktır.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Kestel Bilim ve Sanat Merkezi Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Ekim 2022 Salı günü saat 17.10'da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 25 Ekim 2022 Salı günü saat 17.100'da, Uludağ İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. (Gündemde Yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır).